Ons team

Authenticiteit in ondernemen


Rotterdam Leisure Group is verantwoordelijk voor de exploitatie, beheer, management, marketing, communicatie, boekingen, sales en administratie van verschillende ondernemingen. De basis is de authenticiteit in ondernemen. We doen dingen die we leuk vinden en waar we verstand van hebben.

Wij kennen de leisure markt goed en hebben een indrukwekkend netwerk opgebouwd van Rotterdam tot Korea. Rotterdam Leisure Group is een speler van formaat geworden en daar zijn wij trots op!

Rotterdam Leisure Group wordt aangestuurd door een sterk team onder leiding van eigenaar Christoffel Wielders. Ondernemen is zijn passie, de Maas zijn thuis en attractiviteit zijn piece-of-cake. Het team opereert met elkaar als een sterke basis en als mede-ondernemers. Rotterdam Leisure Group staat als een huis en beweegt als een schip. Flexibel, dynamisch en altijd met de koers op vooruit.

Christoffel Wielders
Eigenaar en aanjager. Onvermoeibaar en nooit op afstand. Begonnen als pannenkoekenbakker en bakt nog steeds graag pannenkoeken. De spil in de organisatie en ondernemer pur sang.

Marlot de Bruin
Marketing manager en operationeel manager van de Pannenkoekenboten. Bezige bij, creatief brein en de verbinding met collega's en partners. De helikopterview over de operatie met een kritisch oog.

Coen de Man
De man van de sales. Mega sociaal, loyaal en teamplayer in hart en nieren. Krijgt energie door interactie en handelt lekker snel. Ook operationeel manager van het nautische team en op zaterdag het mannetje op het veld!

Dyanthe van der Linden
Aanvoerdster van de financiële afdeling. Exact, een wiskundig wonder en altijd met een stralende lach. Crediteuren, debiteuren, contracten, P&L's en HR zijn haar terrein.

Stephanie Greeve
Het samenstellen van het perfecte groepsuitje is haar kwaliteit. Punctueel en gastgericht. Denkt graag met je mee, niets is te gek! Heeft een enthousiast team van reserveringsmedewerkers onder haar hoede.

Marloes van der Linden
Operationeel manager van de horecatak in Rotterdam. Gastvrijheid is haar ding. Een duizendpoot en luisterend oor voor collega's. Op de werkvloer is Marloes in haar element!

Heb je een vraag?

Bel: +31 (0)10 244 98 39